"A făcut stop cardiac! Organele ei au cedat". O mare actriţă a murit azi-noapte

Publicat in International 17 Iulie 2018 1271 ori
Google+ WhatsApp
"A făcut stop cardiac! Organele ei au cedat".	O mare actriţă a murit azi-noapte
"A făcut stop cardiac! Organele ei au cedat". O mare actriţă a murit azi-noapte

Este doliu în lumea filmului! Actriţa Rita Bhaduri a murit după ce s-a luptat cu o boală grea la rinichi. Actorul Shishir Sharma este cel care a dat vestea tristă.

Actriţa Rita Bhaduri avea 62 de ani şi, potrivit informaţiilor apărute după decesul ei, a suferit un stop cardiac, iar organele ei au cedat. "Suferea de o boală la rinichi, iar organele ei au cedat. A murit în urma unui stop cardiac azi la 1:45", a anunţat o nepoată de-ale actriţei Rita Bhaduri, după moartea vedetei.

"Ne pare extrem de rău, dar trebuie să vă informăm că Rita Bhaduri a murit. Înmormântarea va avea loc pe 17 iulie. Foarte trist, am pierdut o femeie minunată, o mamă a multora dintre noi. O să ne fie dor de tine", a anunţat şi actorul Shishir Sharma, scrie hindustastime.com.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.