Confesiunile unei foste prostituate, care a făcut sex de la 5 ani: „Bărbaţii îmi foloseau trupul ca pe o toaletă“

Publicat in International 02 Iulie 2018 2666 ori
Google+ WhatsApp
Confesiunile unei foste prostituate, care a făcut sex de la 5 ani: „Bărbaţii îmi foloseau trupul ca pe o toaletă“
Confesiunile unei foste prostituate, care a făcut sex de la 5 ani: „Bărbaţii îmi foloseau trupul ca pe o toaletă“

Brenda Myers-Powell este o fostă prostituată care şi-a dedicat ultima parte a vieţii campaniilor prin care să ajute alte tinere să nu treacă prin aceeaşi dramă. Brenda a devenit prostituată încă din copilărie, după ce a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi. 

Mama Brendei a murit când ea avea doar 6 luni şi a fost crescută de bunică. Femeia era însă alcoolică şi aducea acasă bărbaţi pe care îi agăţa prin baruri. După ce ea adormea, bărbaţii o abuzau sexual pe Brenda, care avea pe atunci numai 4-5 ani, scrie BBC. În plus, fetiţa era nevoită să meargă singură la grădiniţă, pentru că bunica ei lucra ca menajeră în suburbiile oraşului Chicago şi făcea 2 ore până la muncă şi alte 2 ore până acasă. 

În această perioadă, Brenda a văzut prostituatele care erau îmbrăcate strident şi stăteau pe marginea drumului şi, copil naiv fiind, şi-a dorit că aibă şi ea haine aşa frumoase. După ce a aflat cum câştigau bani acele femei, Brenda s-a gândit să lucreze şi ea ca prostituată, din moment ce oricum fusese violată de multe ori. Cu toate acestea, pe atunci Brenda nu simţea că trăieşte o dramă. Ca orice copil, avea prieteni imaginari, adora să cânte singură prin casă şi era foarte veselă. 

Pentru că nu învăţase să refuze niciun bărbat, Brenda a început să facă sex cu băieţii din cartier, iar la vârsta de 14 ani avea deja două fetiţe, copii din flori. Bunica ei s-a oferit s-o ajute, dar i-a spus că are nevoie de bani pentru a creşte micuţii. 

Astfel, într-o noapte, Brenda  a ieşit în faţa unui hotel şi a început să se prostitueze. Câştiga în jur de 400 de dolari pe noapte. După doar câteva zile de muncă pe cont propriu, Brenda a fost răpită, violată şi sechestrată de nişte proxeneţi, care au obligat-o apoi să lucreze pentru ei. Atunci a început cea mai urâtă perioadă din viaţa ei, cu bătăi şi abuzuri fizice şi psihice din partea diferiţilor proxeneţi pentru care trebuia să lucreze. 

A înţeles că viaţa unei prostituate nu este deloc plină de lux şi de eleganţă, cum vedea prin filme. Într-un singur an, o prostituată ajunge să facă sex chiar şi cu 1.800 de bărbaţi, care îi folosesc trupul „ca pe o toaletă”. Iar asta nu e tot. Brenda spune că mulţi clienţi sunt violenţi. Ea a fost împuşcată de 5 ori şi înjunghiată de 13 ori. Cu toate acestea, poate spune că a fost norocoasă, pentru că ale prostituate au fost ucise pe stradă, lângă ea. 

După 15 ani de meserie, Brenda a început să se drogheze, ca să-şi facă puţin curaj pentru a putea continua. După 25 de ani de prostituţie, când Brenda avea 40 de ani, a fost aruncată din maşina unui client şi s-a rănit foarte rău. Ajunsă de urgenţă la spital, medicii au refuzat iniţial s-o trateze, pentru că au recunoscut că este prostituată. Acela a fost momentul în care Brenda a început să se gândească serios la viitorul ei. Astfel, după ce s-a vindecat, a cerut ajutor unei fundaţii, Genesis House, care i-au oferit găzduire. 

După câţiva ani, Brenda a devenit voluntar şi a început să ajute alte prostituate. În anul 2008, alături de altă femeie, Brenda a pus bazele unei alte fundaţii, Dreamcatcher Foundation, menită să ajute femeile să renunţe la prostituţie şi să îşi găsească un alt loc de muncă. Adolescentele care se prostituează sunt încurajate să renunţe şi să-şi desăvârşească educaţia. 

În cele din urmă, Brenda a avut noroc şi în viaţa personală. După 3 ani de abstinenţă, a cunoscut un bărbat cu care s-a căsătorit şi au serbat deja 10 ani de căsnicie. Cele două fetiţe ale Brandei au fost crescute de o mătuşă, au primit o educaţie bună, una dintre ele a devenit medic, iar sora ei lucrează ca ofiţer criminalist. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.