ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! S-a uitat în vitrina unui magazin şi a văzut că e MOARTĂ de 5 ani. Cum a fost posibil

Publicat in International 30 Octombrie 2014 785 ori
Google+ WhatsApp
ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! S-a uitat în vitrina unui magazin şi a văzut că e MOARTĂ de 5 ani. Cum a fost posibil
ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! S-a uitat în vitrina unui magazin şi a văzut că e MOARTĂ de 5 ani. Cum a fost posibil

O jurnalistă franco-americană a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit față în față cu portretul său, aflat în vitrina unui magazin de pompe funebre din Paris. Sub portret scria chiar că a murit în anul 2009.

 

Pe blogul său "American Mirror", găzduit de Rue89, un site francez de informaţii online, jurnalista Hélène Crié-Wiesner a povestit cu umor cum a descoperit la începutul lunii octombrie o reproducere a portretului său, înrămată, în vitrina unui magazin de pompe funebre din Paris. Mai mult, dedesubt era şi o inscripție: Brigitte Martin. 1959-2009.

"Văzându-mă moartă și îngropată, încă din 2009, chiar și sub un nume fals, am avut un șoc", a scris jurnalista pe blogul său. "Respectiva fotografie era cea pe care o aveam pe vechiul meu blog", a explicat ea.

După ce a depăşit momentul delicat şi i-a mai trecut furia, Helene a efectuat o mică investigaţie şi a aflat cum a fost posibil ca portretul său să apară acolo. Francis Duval, şeful respectivei societăţi, i s-a justificat: "Suntem o comapnie tânără. Am cautat pe internet o fotografie cu un chip prietenos şi nu ştiam că nu avem voie să folosim această poză. Ne-am asumat să o folosim, dar nu dorim răul nimănui".

Pe de altă parte, jurnalista a adăugat pe blogul său: "Bănuiesc că să vadă zilnic fotografia soției sau a mamei sale într-un chenar funerar nu era prea distractiv, așa că şi-a spus că este mai bine să pună pe cineva pe care nu-l ştiu". Deşi probabil ar fi putut obţine despăgubiri, jurnalista nu s-a adresat justiţiei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.