Un băiat din India ŞOCHEAZĂ LUMEA! Cum arată mâinile lui

Publicat in International 20 August 2014 Actualizat: 20 August 2014 2494 ori
Google+ WhatsApp
Un băiat din India ŞOCHEAZĂ LUMEA! Cum arată mâinile lui
Un băiat din India ŞOCHEAZĂ LUMEA! Cum arată mâinile lui

Are doar opt ani, însă povestea sa a făcut înconjurul lumii! Braţele sale au proporţii uriaşe, cântărind peste 13 kilograme, motiv pentru care acesta nu poate avea o viaţă normală.

 

 

 

Se numeşte Young Kaleem şi duce în spate o povară prea grea pentru un copil. Mama lui spune că a știut că a fost diferit încă de la naștere, dar nu a putut să îl ajute, iar mâinile lui au crescut atât de mult încât măsoară 33 de centimetri de la baza palmei până la finalul degetului mijlociu.

 

În spatele acestei afecţiuni, stă drama unei persoane evitate de societate, cei din jurul său fiind speriaţi de ceea ce văd. "Nu pot să merg la școală, pentru că învăţătoarea spune că ceilalți copii sunt speriați de mâinile mele. Mulți dintre ei obișnuiau să mă terorizeze pentru diformitatea mea. Spuneau: Haideți să îl batem pe copilul cu mâinile mari ".

 

Părinții lui spun că au vrut să îl ducă la spital, dar au trecut prin momente de sărăcie lucie, mama acestuia fiind nevoită chiar să cerşească pentru a asigura hrana de zi cu zi a familiei.

 

Din păcate, cuplul nu a reușit decât să meargă la un medic local , pentru o evaluare, însă speranţele le-au fost năruite. "Din cunoștințele mele, are o boală foarte rară. Nu am mai văzut un astfel de caz, nici în publicațiile medicale sau pe internet în care doar mâinile să aibă o astfel de dimensiune. Până când nu se face o testare genetică, nu putem să spunem exact care este cauza diformității lui", a explicat Dr. Ratan, directorul spitalului local.

 

Acesta a declarat că, exceptând creșterea dizgrațioasă, sănătatea lui Kaleem este una bună - cu plămânii și inima funcționale.

 

Medicii străini care au văzut imaginile cu băieţelul spun că acesta suferă de un hamartom - o tumoră benignă prin care corpul produce țesut excesiv - sau limfoangiom - o boală a sistemului limfatic care cauzează inflamații extreme.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.