Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO

Publicat in International 17 August 2014 Actualizat: 17 August 2014 3529 ori
Google+ WhatsApp
Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO
Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO

S-au născut altfel decât ceilalţi, sau doar au perseverat, s-au ambiţionat şi au împins la limită abilităţile uimitoare ale corpului uman. Oamenii au fost fascinaţi dintotdeauna de "ciudaţi", de semeni ai lor care le seamănă şi nu prea, pentru că ei pot face lucruri aparent imposibile sau pentru că pur şi simpu arată diferit.

 

 Dacă în Evul Mediu locul acestor oameni era la circ, acum ei sunt admiraţi şi recompensaţi pentru calităţile lor surprinzătoare. Recordurile lor continuă să fascineze, iar televiziunea şi Internetul i-au făcut celebri în întreaga lume.Pentru ca performanţele lor să nu fie uitate în timp şi să fie recunoscute oficial, ele au fost înscrise în Cartea Recordurilor, registru în care orice „ciudat" speră să ajungă.

 

Un exemplu demn de a fi menţionat este Iona Oyungerel Luvsandorj, o tânără contorsionistă din Mongolia, care a stabilit un record uimitor.

 

Pe 18 aprilie 2009, ea a devenit persoana care a stat cel mai mult timp în dificila poziţie Marinelli Bend, care presupune plierea corpului astfel încât fesele să fie sprijinite pe cap, iar picioarele înclinate peste cap.

 

Trei contorsioniste într-o cutie foarte mică

Cea mai mică talie din lume

Unghiile de 10 metri

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.