MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei

Publicat in International 13 August 2014 917 ori
Google+ WhatsApp
MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei
MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă este aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de "şezând" cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap. Actorul a fost găsit chiar de asistenta sa personală, care a fost obligată să spargă uşa dormitorului după ce actorul nu a răspuns atunci când a fost strigat. Ulterior, aceasta a apelat poliţia. Mai mult, investigatorii au găsit câteva tăieturi superficiale pe încheietura stângă a mâinii decedatului, alături de un cuţit de buzunar aflat în apropierea cadavrului. De asemenea, încă nu s-a găsit un bilet de rămas bun. În acelaşi timp, urmează să fie eliberat un raport toxicologic în câteva săptămâni, potrivit USA Today.
Poliţia a fost anunţată la ora locală 11.55 a.m., luni, privind faptul că un bărbat a fost găsit inconştient în locuinţa din Tiburon. Decesul a fost pronunţat la ora locală 12.02. Ultima oară fusese văzut în viaţă pe 10 august, la ora 10.p.m.


Decesul lui Robin Williams a fost confirmat de familie, care a cerut discreţie, respectarea vieţii private şi şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare nu se va pune atât de mult accent pe moartea actorului, ci pe felul în care a trăit şi şi-a făcut meseria.


Există informaţii care spun că Robin Williams suferea de depresie şi că era dependent de alcool şi de droguri. La sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980 el a fost dependent de cocaină, dar a reuşit să scape de această problemă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.