Fetita cu PUTERI NEOMENESTI! Are o abilitate extraordinara

Publicat in International 05 August 2014 Actualizat: 05 August 2014 2419 ori
Google+ WhatsApp
Fetita cu PUTERI NEOMENESTI! Are o abilitate extraordinara
Fetita cu PUTERI NEOMENESTI! Are o abilitate extraordinara

Despre fetita din imagine, acum adult, se spune ca avea puteri de supererou. Vedea intr-atat de bine, incat putea identifica fetele oamenilor de la 1.6 km departare.

 

 

Ochiul uman nu poate distinge obiectele intrucat detecteaza fotonii sau razele de lumina pe care lucrurile le emit / reflecta. In general, obiectele emit o raza luminoasa pana la o distanta de maxim 3-4 microni. Spre exemplu, putem vedea stelele de pe cer sau obiectele de la orizont, dar nu le si putem distinge. Cum s-ar spune, doar le zarim.

 

Veronica Seider, nascuta in 1951, in Germania, avea aceeasi capacitate ca un telescop, vederea ei find de 20 de ori mai puternica decat un ochi obisnuit. In plus, putea sa distinga clar pixelii pe culori (rosu, albastru, verde) de la televizor.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.