Merge 2 kilometri zilnic pentru ACEASTĂ PUNGĂ. Motivul te va emoționa până la lacrimi

Publicat in International 03 August 2014 Actualizat: 03 August 2014 1825 ori
Google+ WhatsApp
Merge 2 kilometri zilnic pentru ACEASTĂ PUNGĂ.  Motivul te va emoționa până la lacrimi
Merge 2 kilometri zilnic pentru ACEASTĂ PUNGĂ. Motivul te va emoționa până la lacrimi

Trăiește într-o sărăcie lucie, la periferia orașului. Vorbim de Lilica, o cățelușă care a devenit prietena de suflet a localnicilor și protectoarea cartierului. Zilnic, cățelușa străbate 2 kilometri până în cealaltă parte a orașului pentru o pungă. Motivul pentru care călătorește atât este o adevărată lecție de viață!

 

 

Profesoara Lucia a văzut-o prima dată căutând de mâncare acum 3 ani. I s-a făcut milă de ea și i-a pregătit câte ceva într-o pungă. Dar Lilica a refuzat să mănânce tot - în schimb, a luat punga cu merinde în dinți și a plecat. După câteva zile, Lucia a decis să o urmărească pentru a afla ce făcea cu mâncarea pregătită de ea.

 

 
 

La capătul drumului, femeia a descoperit gestul altruist făcut de animal zilnic. Cu mâncarea rămasă, Lilica își hrănea nu doar puii, ci și restul animalelor lipsite de apărare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.