Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael

Publicat in International 24 Iunie 2019 1140 ori
Google+ WhatsApp
Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael
Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael

Un apropiat al familiei Scumacher afirmă că Michael nu va mai ajunge vreodată în faţa publicului.Potrivit acestuia, membrii familiei Schumacher se străduiesc încă de la finalul lui 2013 ca nicio imagine a lui Michael în actuala sa stare de convalescenţă să ajungă la presă sau la public.

 

 

Mai mult decât atât, sursa care a preferat să rămână anonimă afirmă că soţia lui Michael Schumacher, Corinna, ar fi decis să încerce să îşi continue viaţa şi să încerce să se bucure de fiecare zi. Tocmai de aceea ar fi achiziţionat vila din Mallorca pe care presa ar fi denumit-o în mod eronat noul domiciliu al legendei din Formula 1.

Totodată, revista franceză afirmă că ultimii patru ani de îngrijire medicală ar fi adus cheltuieli de aproximativ 24 de milioane de euro pentru conturile familiei Scumacher. Spre comparaţie, vila achiziţionată pe insula din Spania ar fi costat 30 de milioane de euro.

Aceeaşi sursă anonimă afirmă că este foarte probabil să nu îl mai vedem vreodată pe Michael Schumacher şi că el nu îşi va reveni vreodată din starea sa actuală. Există mai multe zvonuri despre acest subiect în sine, unii afirmând că Schumacher nu mai este în comă, ci într-o stare vegetativă, pe când alţii consideră că Michael este în continuare în comă şi s-ar putea trezi oricând.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.