Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în atacurile din Sri Lanka

Publicat in International 06 Mai 2019 1737 ori
Google+ WhatsApp
Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în atacurile din Sri Lanka
Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, și-a înmormântat cei trei copii morți în atentatele din Sri Lanka, din duminica Paștelui Catolic. Magnatul, care deține magazinul ASOS, și soția sa și-au luat la revedere sâmbătă, 4 mai, de la cei mici, în cadrul unei ceremonii la care au participat membri ai familiei regale daneze, dar și prim-ministrul Lars Lokke Rasmussen.

 

 

Două dintre fiicele lui Anders Holch Povlsen, Alma și Agnes, dar și băiatul lui, Alfred, au fost uciși în atentatul de la hotelul Shangri La din capitala statului Sri Lanka, Colombo. Singurul copil care a supraviețuit a fost Astrid. Și miliardarul ar fi fost rănit în atac, dar nu se știe cât de grav. 

Cei trei copii au fost înmormântați la catedrala Aarhus din Danemark, în sicrie albe, pe care părinții lor au pus munți de flor, roz, mov și albastre. Conform mirror.co.uk, întreaga catedrală a fost decorată cu flori în cele trei culori și baloane. În timpul slujbei, familia a transmis un mesaj în care a descris pierderea celor trei copii ca fiind complet de neînțeles. ”Înconjurați de cei care ne iubesc, prieteni, colegi, familie, vom reuși să trecem peste asta. Apreciem umanitatea care a fost arătată nu doar copiilor noștri, dar tuturor victimelor atacurilor nemiloase din Sri Lanka”.

La ceremonie au participat și Prințesa Mary a Danemarcei, dar și copiii ei, Prințesele Isabella și Josephine, care au plâns pe tot parcursul slujbei. Și premierul țării, Lars Lokke Rasmussen, a venit să aducă un ultim omagiu celor trei copii uciși în Sri Lanka. Ce avere are Anders Holch Povlsen
Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimată la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informațiilor făcute publice de Forbs. Miliardarul și soția lui, Anne Storm Pedersen, dețin aproximativ 80.000 de hectare de pământ în Scoția și militează pentru protejarea zonei și prezervarea acesteia.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos.

Anders Holch Povlsen deţine afaceri în România
Anders Holch Povlsen a adus un aport de trei milioane de euro la capitalul companiei brașovene Wildland SRL, pe care o și administrează alătui de germanul Cristoph Promberger, informeză transilvaniabusiness.ro. Fundaţia urmăreşte cumpărarea pentru conservare a pădurilor din judeţul Argeş şi argumentează că aceasta este cea mai sigură şi eficientă modalitate prin care aceste arii vor putea fi protejate pentru ca ulterior să fie creat un parc natural. În statutul fundaţiei deţinute de Cristophe Promberger şi de Anders Holch este inclusă clauza prin care toate suprafeţele cumpărate pentru a alcătui viitorul parc vor fi donate statului român în momentul în care „acesta va putea asigura administrarea parcului, în conformitate cu statutul său”.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.