O mamă a aflat că va muri în curând. Ce a făcut pentru fiica ei de 5 ani. O poveste tulburătoare

Publicat in International 01 Ianuarie 2019 1194 ori
Google+ WhatsApp
O mamă a aflat că va muri în curând. Ce a făcut pentru fiica ei de 5 ani. O poveste tulburătoare
O mamă a aflat că va muri în curând. Ce a făcut pentru fiica ei de 5 ani. O poveste tulburătoare

Lene Pearce, o femeie de 41 de ani din Nottingham, a aflat în septembrie că suferă de o boală degenerativă rară și că nu mai are de trăit decât aproximativ un an. 

Boala e incurabilă și îi atacă nervii, rând pe rând, până când nu va mai fi capabilă nici să se miște, nici să vorbească. Conștientă că acesta este ultimul Crăciun petrecut cu fiica ei, Lexy-Ann, în vârstă de 5 ani, femeia s-a gândit să-i scrie felicitări de Crăciun pe care fata să le primească pe rând până la vârsta de 40 de ani. Ea a scris scrisori pe care fata să le primească până în 2053, a dezvăluit dailymail.co.uk.

Ce cadou i-a pregătit pentru ziua nunții „Întotdeauna să știi că te-am iubit din adâncul inimii și că o să te supraveghez de unde voi fi”, a scris într-o scrisoare mama lui Lexy-Ann. „Bucură-te de Crăciun! Întotdeauna voi fi îngerul tău păzitor. Vei fi mereu în sufletul meu. Te voi iubi mereu”, a mai scris femeia.

Pentru a zecea aniversare a fetei, Lene a scris, de asemenea, o scrisoare. „Bucură-te de ultimul an din școala primară. Greul începe de la anul. Gândurile mele se vor îndrepta spre tine mereu. Îmbrățișări și pupici. Mami”. 

Mesajul pentru vârstă de 18 ani, când fata va deveni majoră, este special: i-a amintit că poate bea un pahar.

„Dacă semeni cu mama, probabil că vei lua un har. Dacă ești fata tatei, probabil că nu vei lua. Indiferent cu cine vei semăna, să știi că voi fi alături de tine să celebrăm această zi specială”.

Lene i-a scris o felicitare și pentru aniversarea de 21 de ani, însoțită de-o fotografie e ei, a mamei, tot la 21 de ani.

„Sper că vei călători prin toată lumea!”. În ziua în care se va mărita, Lexy-Ann va mai primi un cadou de la mama ei. Un inel și un ursuleț de pluș pe care și ea, Lene, le-a primit în ziua în care s-a măritat de a mama ei. Pentru a 40-a aniversare, fata va primi un alt mesaj special.

„Nu-mi vine să cred că stau și-ți scriu o felicitare pentru a 40-a ta aniversare. Să ai o zi specială și să bei un pahar de vin pentru mine. Sper că viața ți-a oferit tot ce ți-ai dorit și în continuare îți va oferi. Sper că ai tot ce ți-ai dorit!”. 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.