Și-a ținut soția în pivniță și chema bărbați să facă sex cu ea. Motivul șocant!

Publicat in International 20 Decembrie 2018 1463 ori
Google+ WhatsApp
Și-a ținut soția în pivniță și chema bărbați să facă sex cu ea. Motivul șocant!
Și-a ținut soția în pivniță și chema bărbați să facă sex cu ea. Motivul șocant!

Bărbatul din Polonia a fost condamnat la 25 de ani pentru că și-a abuzat soția. Mariusz Sz a ținut-o pe femeie într-o pivniță, acolo unde alături de frații lui și alți bărbați au violat-o. El le cerea celor care voiau să-i violeze soția 4,5 euro. 

Femeia a fost supusă unor chinuri groaznice. A fost înfometată și legată de mâini și abuzată timp de mai mulți ani, potrivit metro.co.uk. Ea a reușit să scape din pivniță și să-și sune mama, căruia i-a povestit ce s-a întâmplat. Când a contactat poliția, ofițerii i-au respins acuzațiile de trei ori până să acționeze. 

La una dintre audieri, un judecător a spus că femeia nu avea voie nici măcar să se spele după ce era bătuta dă bărbatul ei. Locul unde a fost ținută femeia timp de doi ani (foto/captură video superstacja.tv)

După ancheta desfășurată de autorități în Parszczyce, un sat din nordul Poloniei, Mariusz Sz a fost condamnat la 25 de ani închisoare, în timp ce frații lui și un prieten au fost acuzați de viol și condamnați la 15 ani de închisoare fiecare. Bărbații neagă acuzațiile care li se aduc. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.