Un băiețel i-a trimis o scrisoare tatălui său, aflat în Rai. Mesajul emoționant pe care l-a primit de la Poștă

Publicat in International 30 Noiembrie 2018 786 ori
Google+ WhatsApp
Un băiețel i-a trimis o scrisoare tatălui său, aflat în Rai. Mesajul emoționant pe care l-a primit de la Poștă
Un băiețel i-a trimis o scrisoare tatălui său, aflat în Rai. Mesajul emoționant pe care l-a primit de la Poștă

Băiețelul de șapte ani a avut o singură dorință la final de an – aceea de a-i trimite o scrisoare tatălui său care a murit în urmă cu patru ani. Dorința copilașului a devenit realitate, după ce Poșta Regală din Marea Britanie a confirmat că scrisoare sa a ajuns în Rai, evitând "stelele și alte obiecte galactice". 

Jase Copland, un băiețel din Scoția, a vrut să trimită o scrisoare tatălui său, trecut în neființă în 2014. Poștasului i-a scris un mesaj emoționant pe plic: „Domnule Poștaș, poți duce această scrisoare în Rai pentru ziua de naștere a tatălui meu. Mulțumesc” 

Răspunsul oficialilor din cadrul Royal Mail a venit zilele trecute. „Cât timp am livrat scrisoarea ne-am dat seama de câteva lucruri. Am vrut să te contactăm direct pentru a-ți spune cum am reușit să o livrăm tatălui tău din Rai. A fost o provocare dificilă să evităm stelele și alte obiecte galactice în drumul către Rai. În orice caz, să fii sigur că scrisoarea a ajuns la destinație. Prioritatea noastră este ca fiecare client să aibă scrisorile livrate în siguranță și știm cât de important a fost pentru tine. Vom continua să facem tot ce putem pentru a duce scrisorile către Rai în siguranță”, a scris Sean Milligan, asistentul managerului responsabil de corespondență din cadrul Royal Mail, potrivit The Sun. 

După ce a primit scrisoarea de confirmare, mama băiețelului a publicat-o imediat pe Facebook. În doar 24 de ore, imaginea a fost distribuită de peste 200.000 de persoane și a primit 404.000 de like-uri. „Nu pot să vă spun cât de emoționat este că tatăl lui a primit scrisoarea. Ați fi putut să o ignorați, dar faptul că ați depus acest efort pentru un băiețel pe care nu îl cunoașteți e minunat. Poșta Regală mi-a restabilit credința în umanitate și suntem recunoscători. Mulțumim și Crăciun Fericit”, a scris Teri Copland, mama băiatului, pe Facebook. 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.