Veşti BUNE pentru ANGAJAŢII şi PENSIONARII cu venituri mai mici de 2000 de lei!!! Anunţul oficial făcut în această dimineaţă

Publicat in Local 11 Noiembrie 2016 2289 ori
Google+ WhatsApp
Veşti BUNE pentru ANGAJAŢII şi PENSIONARII cu venituri mai mici de 2000 de lei!!! Anunţul oficial făcut în această dimineaţă
Veşti BUNE pentru ANGAJAŢII şi PENSIONARII cu venituri mai mici de 2000 de lei!!! Anunţul oficial făcut în această dimineaţă

Promisiuni mărețe face Guvernul în campania electorală. Avans zero la Prima Casă și fonduri mai mari de anul viitor. Sunt doar câteva dintre facilitățile cu care Executivul vrea să vină pentru viitoarele segmente ale programului.

 

Programul "Prima Casă" va continua și se încearcă optimizarea lui, în sensul că, în anumite condiții, unele familii tinere ar putea avea acces la acesta fără să plătească un avans, a anunțat  vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

S-a dat startul campaniei electorale. Partidele au intrat pe ultima sută de metri în care trebuie să îi convingă pe români să îi voteze. Așa că PSD, PNL, ALDE, USR și PMP se întrec în promisiuni.

PROPUNERI PNL

TVA REDUS LA 16%
CONTRIBUŢII SOCIALE REDUSE LA 16%
ELIMINAREA IMPOZITĂRII PENSIILOR
REDUCEREA CU 50% A NUMĂRULUI DE IMPOZITE ŞI TAXE

PNL promite eliminarea impozitării tuturor pensiilor, nu doar a celor de peste 2.000 de lei, aşa cum a propus PSD în programul de guvernare, în condiţiile în care a criticat această idee în Senat. 

PNL promite, potrivit programului economic, eliminarea impozitării tuturor pensiilor din România, “nu doar pentru pensii mai mici de 2000 de lei”. “Ni se pare cel puţin ciudat să mai impozitezi pensii după ce aceşti oameni au plătit pensii toată viaţa”, a afirmat Cîţu.

PROPUNERI PSD

TVA REDUS LA 18%
CONTRIBUŢII SOCIALE REDUSE LA 35%
IMPOZIT 0% PENTRU PENSII ŞI SALARII SUB 2.000 RON
IMPOZIT 10% PENTRU PENSII ŞI SALARII PESTE 2.000 RON
SALARIU MINIM DE 1.400 RON DIN 2017

PROPUNERI ALDE

500.000 DE NOI LOCURI DE MUNCĂ
,,PRIMA AFACERE" - ZERO IMPOZIT ŞI CONTRIBUŢII SOCIALE 3 ANI
SALARIU MEDIU NET - 3.000 DE RON DIN 2020
50.000 EURO CELOR CARE SE ÎNTORC ÎNŢARĂ ŞI DESCHID AFACERE

PROPUNERI USR

REINDUSTRIALIZAREA MODERNĂ A ROMÂNIEI
ROMÂNIA - HUB INDUSTRIAL, LOGISTIC ŞI DE TRANSPORT
PROGRAME DE RECONVERSIE PROFESIONALĂ

PROPUNERI PMP

REDUCEREA POVERII FISCALE
REDUCEREA IMPLICĂRII STATULUI ÎN ECONOMIE
STIMULAREA IMM-urilor

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.