FBI revine în România pentru a afla ADEVĂRUL despre moartea Mădălinei Manole

Publicat in Local 30 Octombrie 2016 1100 ori
Google+ WhatsApp
FBI revine în România pentru a afla ADEVĂRUL despre moartea Mădălinei Manole
FBI revine în România pentru a afla ADEVĂRUL despre moartea Mădălinei Manole

La 6 ani de la tragica dispariție a celebrei cântărețe, specialistii FBI se întorc în România pentru a continua ancheta. Criminaliştii străini consideră că nu există suficiente probe care să demonstreze că a fost vorba despre o sinucidere şi vor avea şi o întâlnire cu procurorul general al României.

Specialistii FBI care se ocupa de cazul mortii Madalinei Manole se vor intoarce in Romania. Acestia se vor intalni la noi in tara cu mai multi procurori, dar se pare ca vor avea si o intalnire cu procurorul general al Romaniei pentru a discuta despre ce s-a facut in acest caz. Deocamdata verdictul este ca artista s-a sinucis, insa criminalistii FBI nu sunt de aceeasi parere, ai argumentand ca nu sunt suficiente probe care sa arate ca Madalina Manole si-a pus capt zilelor.

Mai mult, se pare ca raportul care a fost depus in acest dosar nu incrimineaza pe nimeni, ci aduna la un loc mai multe elemente si probe stiintifice care conduc la concluzia ca nu avem de-a face cu o sinucidere, anunță România TV.

Specialistii FBI au mai fost la noi in tara si acum cateva luni, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie. Parintii artistei asteapta un raspuns, pentru ca ei au sustinut intotdeauna ca fiica lor nu s a sinucis si a fost ucisa.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.