Tu stii ce este Chimsexul, un nou tip de sex? Face ravagii printre tineri

Publicat in Local 17 Octombrie 2016 6284 ori
Google+ WhatsApp
Tu stii ce este Chimsexul, un nou tip de sex? Face ravagii printre tineri
Tu stii ce este Chimsexul, un nou tip de sex? Face ravagii printre tineri

Chimsexul, un nou tip de sex, face ravagii la Londra, potrivit Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie. Amatorii ajung să facă dragoste chiar şi timp de 72 de ore fără oprire.

 

Din ce în ce mai mulţi britanici practică „chimsexul‟, care presupune asimilarea unor cantităţi periculoase de droguri şi implicarea în partide de sex cu o durată de până la 72 de ore, cu parteneri multipli. Chimsexul este o practică sexuală foarte riscantă, potrivit Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, crescând riscul contractării virusului HIV şi a hepatitei, potrivit The Telegraph.

Medicii au fost surprinşi să constate că peste 60% din pacienţii clinicilor din Londra au luat droguri precum metamfetamina sau metadona şi au făcut sex zile în şir. Aceste droguri sunt stimulente fiziologice care cresc ritmul cardiac şi tensiunea arterială şi declanşează stări de euforie şi excitaţie.

„Consumul de droguri recreaţionale are efecte negative şi asupra sănătăţii mentale, facilitând apariţia stărilor de anxiatete, a psihozelor şi a tendinţelor sinucigaşe. Este esenţial ca pacienţii şi doctorii să ia în serios problemele cauzate de chimsex‟, a declarat doctorul Richard Ma in publicaţia britanică.

Riscul de supradoză, de convulsii şi de pierdere a cunoştinţei este, de asemenea, mult mai ridicat. „Practicanţii chimsexului pierd de obicei zile întregi, timp în care nu dorm şi nu mănâncă. Potrivit datelor adunate, aceştia au, în medie, câte cinci parteneri sexuali în timpul experienţei, cu care fac sex neprotejat‟, au notat experţii de la Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.