OANA SÂRBU, acuzată că i-a cerut soţului ei să o omoare pe MĂDĂLINA MANOLE! Tatăl artistei a făcut dezvăluiri uluitoare

Publicat in Local 12 Septembrie 2016 2985 ori
Google+ WhatsApp
OANA SÂRBU, acuzată că i-a cerut soţului ei să o omoare pe MĂDĂLINA MANOLE!  Tatăl artistei a făcut dezvăluiri uluitoare
OANA SÂRBU, acuzată că i-a cerut soţului ei să o omoare pe MĂDĂLINA MANOLE! Tatăl artistei a făcut dezvăluiri uluitoare

Tatăl Mădălinei Manole a făcut câteva declaraţii uluitoare referitoare la moartea fiicei sale.

Ion Manole susţine că Mădălina şi Oana Sârbu au fost la un pas de scandal şi că actriţa îi dorea moartea fiicei sale.

Tatăl Mădălinei Manole susţine că Oana Sârbu nu o avea la inimă pe fiica lui.

 

„Printre cei care o duşmăneau rău pe Mădălina se numără şi o stimată domnişoară care în timpul activităţii a avut din nefericire un accident grav de maşină şi a stat internată cu picioarele rupte prin spital. Primii dintre artişti la căpătâiul ei a fost Mădălina. Mai mult, la un moment dat au ajuns să lucreze amândouă în aceeaşi instituţie a statului... Nu vreau să-i dau numele pentru că se cunoaşte. E foarte talentată, frumoasă şi mininonă, iar apetitul artistic l-a moştenit de la părinţii ei, ambii „bufoni”. Această fată a avut şi ea o relaţie cu un compozitor şi orchestrator, un chitarist care avea şi o formaţie. Relaţia lor s-a terminat tragic şi au fost multe bocete în media. Această fată, când prietenul ei i-a făcut o melodie pentru Festivalul Mamaia, s-au certat şi a ţipat la el: „Nu merg la Mamaia până nu o omori pe Mădălina!”. Asta ştiu de la fata mea care ne-a spus atunci, ştiind chiar de la respectivul compozitor care trăieşte şi acum. Mădălina a trecut peste asta pentru că erau colege şi se aveau destul de bine. Cum să îi ceri cuiva să o omoare?! Adică să îi strice melodiile... Că probabil nu se gândea să o omoare fizic. Cam aceasta era atmosfera în muzică...”, a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro.

Conform descrierii lui Ion Manole, artista este Oana Sârbu, fiica actorului de revistă Romulus Sârbu, de la Teatrul „C. Tănase”. Actriţa a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu şi a avut un accident de maşină în anul 1997. Ion Manole a confirmat că este vorba despre Oana Sârbu şi a mai declarat: ”O altă artistă, bănăţeancă, voce bună, avea ce avea cu Mădălina pe toate posturile. Zicea că Mădălina este frustrată, în timp ce ea, sărăcuţa, şi-o trăgea cu unul Leo şi primea maşini pentru prestaţii sexuale. Românii nu ştiu cum sunt de fapt mulţi artişti... Îi văd cântând frumoşi, simandicoşi şi dându-şi peste cap ochii şi genele, dar mulţi dintre aceşti artişti au sufletul plin de venin. Era o luptă mare şi probabil la fel este şi acum... Să nu înţeleagă oamenii că arunc vina morţii Mădălinei pe foştii ei colegi. Eu ştiu cine a omorât-o în fapt şi adevărul va ieşi până la urmă la lumină. Dar nu pot trece cu vederea atmosfera veninoasă pe care în timpul vieţii Mădălinei o provocau unii şi alţii”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.