Nu a mai putut să ţină secretul şi a dat-o de gol! Alina PUŞCAŞ a spus cum o va chema pe fetiţa Andreei BĂLAN!

Publicat in Local 08 Septembrie 2016 1840 ori
Google+ WhatsApp
Nu a mai putut să ţină secretul şi a dat-o de gol!  Alina PUŞCAŞ a spus cum o va chema pe fetiţa Andreei BĂLAN!
Nu a mai putut să ţină secretul şi a dat-o de gol! Alina PUŞCAŞ a spus cum o va chema pe fetiţa Andreei BĂLAN!

Andreea Bălan a evitat să spună ce nume va purta bebeluşa ei, pe care o va aduce în curând pe lume. Dacă a ţinut secretul cu sfinţenie, nu acelaşi lucru l-a făcut.. buna ei prietenă, care a dat-o de gol!

Andreea Bălan îşi dorea pentru fetiţa ei un nume de sfânt, şi avea deja mai multe variante pregătite. „Mă gândesc la un nume de sfântă. Pe mine mă cheamă şi Andreea şi Georgiana. Îmi place şi Ana. Vreau să aibă două nume. Unul de sfânt şi unul exotic. Ne gândim. Îmi plăcea Maia, îmi place Eva. Nu îmi place Georgiana!”, spunea Andreea Bălan, acum două luni. Între timp, vedeta s-a hotărât, dar nu a spus nimănui....cu excepţia prietenilor apropiaţi. Iată însă că un ul dintre aceştia a dat-o de gol.

Andreea Bălan ar trebui să nască la jumătatea lui octombrie

Gafa a fost făcută de...Alina Puşcaş, şi ea viitoare mămică, pentru că poartă în pântece al doilea ei copil. În platoul unei emisiuni TV, Alina a făcut dezvăluirea. ”Nu m-am mai întâlnit cu Andreea de o săptămână, dar ştiam că se hotărâse de vreo lună asupra numelui...spunea că pe bebeluşa ei o va chema ELA!”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.