TEST: Ce spune despre tine materia pe care ai detestat-o la şcoală

Publicat in Local 08 Septembrie 2016 700 ori
Google+ WhatsApp
TEST: Ce spune despre tine materia pe care ai detestat-o la şcoală
TEST: Ce spune despre tine materia pe care ai detestat-o la şcoală

Mai sunt câteva zile până când se sună primul clopoţel din acest an şcolar aşa că e momentul oportun să îţi faci acest test de personalitate!

 

Ce materie ai detestat pe vremea când erai la şcoală? Alege materia pe care o urai şi citeşte apoi interpretarea de mai jos!

Matematica

Eşti foarte expresivă, spotantă şi pasională. Matematica este, pentru tine, o materie rece şi plictisitoare.

Îţi displac lucrurile rigide aşa că nu te regăseşti în această materie.

Limba română

Eşti energică şi ambiţioasă. Limba română te plictiseşte, nu ai răbdarea necesară pentru a citi şi mereu găseşti altceva de făcut cu timpul tău.

Preferi blogurile, nu cărţile şi poveştile de dragoste din viaţa reală, nu din romane şi poezii.

Educaţie fizică

Eşti o persoană cerebrală, cu înclinaţii filosofice. Sportul este pentru tine o activitate mult prea competitivă şi solicitantă.

Îţi place să faci mişcare, însă după regulile tale. Adrenalina nu te face să fii fericită, eşti genul care preferă, mai egrabă, meditaţia.

Fizică

Eşti comunicativă şi ai o gândire logică, însă fizica pentru tine este mult prea plictisitoare.

Te preocupă mai mult ce ar putea să fie, decât ce este sau a fost. Preferi munca în echipă pentru că te motivează un colectiv bine sudat.

Istorie

Eşti imprevizibilă, spontană şi adori provocările. Istoria este, din punctul tău de vedere, irelevantă. Te preocupă mai mult viitorul decât trecutul.

Nu îţi plac angajamentele pe termen lung. Eşti genul care adoră provocările şi te preocupă tot ce este nou în materie de tehnologie.

Limbă străină

Nonconformistă şi creativă din fire, îţi place să încalci regulile. O limbă străină este, din punctul tău de vedere, mult prea structurată pentru a fi uşor de învăţat.

Nu eşti perfecţionistă din fire aşa că nu vei învăţa niciodată o limbă străină ca la carte.

Desen

Ora de desen a fost, pentru mulţi dintre noi, ora preferată din programa şcolară. Dacă ţie ţi-a displăcut total această oră, atunci eşti raţională, responsabilă şi muncitoare. Arta este prea subiectivă pentru a fi pe placul tău.

Preferi materiile la care ştii ce răspuns e corect, dar şi ce răspuns e greşit. Îţi plac datele exacte, cifrele şi analizele.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.