Andreea Bălan, spitalizată pentru depresie psihică

Publicat in Local 14 August 2016 1724 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Bălan, spitalizată pentru depresie psihică
Andreea Bălan, spitalizată pentru depresie psihică

Destinul artistic al celor două Andrè‚ a fost mereu înecat de scandaluri în care au fost atrase mai mult sau mai puțin voit. 

Însă frecventa cu care s-au succedat evenimentele negative din viața de trupă a fetelor poate candida lesne la Cartea Recordurilor. Pe lângă certuri sau discuții despre operații estetice un fapt aparent banal petrecut la finalul anului 2001, o vizită urgentată de starea sănătății Andreei Bălan a aruncat-o pe blondină din nou în atenția publică.

De altfel, sfârșitul anului 2001 s-a caracterizat pentru fostul duo Andrè drept o perioada în care trebuia respectată „datoria” pe care o aveau față de „ultima dorință a lui Gheorghe Antonescu”, aceea ca „grupul să meargă mai departe în formula care l-a consacrat”. Și cum dorința trebuia împlinită, în noianul de concerte pe care le aveau fetele, oboseala și stresul au fost factorii care au aruncat-o pe Andreea Bălan într-o depresie psihică.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.