Vrei să ai mai mulţi bani? Iată ce ai de făcut

Publicat in Local 02 August 2016 697 ori
Google+ WhatsApp
Vrei să ai mai mulţi bani? Iată ce ai de făcut
Vrei să ai mai mulţi bani? Iată ce ai de făcut
Este un lucru normal să-ţi doreşti mai mulţi bani şi o viaţă mai prosperă, dar trebuie să-ti dai seama că mentalitatea de a aştepta pe “cineva” care să “ne dea…” este păguboasă şi că depinde numai de tine să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii.

 

Iată 5 paşi de urmat pentru a avea mai mulţi bani:

1. Economiseşte

Ştim cu toţii că veniturile sunt mici şi cheltuielile sunt mari, deci la sfârşitul lunii nu-ţi mai rămâne aproape nimic de pus deoparte.  Tocmai de aceea ar trebui să-ţi faci un program organizat de economisire încă de la început, de când primeşti salariul.

Indiferent de cât de mică este suma de bani pe care îţi propui să o pui deoparte, important este să faci lucrul acesta în fiecare lună!  Căci dacă vei aştepta o anumită mărire de salariu ca să începi să economiseşti, vei vedea cum cheltuielile îţi vor creşte automat şi niciodată nu va fi un moment bun ca să pui ceva deoparte.  Aşadar începe de azi şi în scurt timp vei vedea rezultatele.

2. Informează-te

Cei mai mulţi dintre noi nu fac altceva decât să îşi ţină economiile într-un depozit bancar.  Din păcate, în felul acesta singura care se îmbogăţeşte cu adevărat este banca, pentru că dobânda este atât de mică încât după câţiva ani cu aceşti bani, deşi mai mulţi la număr, vom putea cumpăra de fapt mai puţine lucruri.

Există însă şi alte moduri de a-ţi plasa economiile, cu randamente mult mai mari.  Informează-te despre contractele de economisire susţinute de către stat, titlurile de stat, obligaţiuni, fonduri de investiţii, investitii în pieţele de capital sau în cele valutare şi vei vedea cât de multe posibilităţi există.  Află care este gradul de risc pe care eşti dispus să ţi-l asumi, alocă resursele diversificat pentru a scădea acest risc şi pe termen lung vei obţine o creştere mult mai mare decât dobânda de la bancă.

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.