O ploieşteancă de 7 ani a ajuns pe podium la Festivalul Mamaia Copiilor

Publicat in Local 26 Iulie 2016 Actualizat: 26 Iulie 2016 578 ori
Google+ WhatsApp
O ploieşteancă de 7 ani a ajuns pe podium la Festivalul Mamaia Copiilor
O ploieşteancă de 7 ani a ajuns pe podium la Festivalul Mamaia Copiilor

Ploieşteanca Larisa Petre (7 ani) a câştigat în weekend premiul al III-lea la Festivalul Mamaia Copiilor, secţiunea Creaţie, una dintre cele mai dificile probe ale concursului.


După o selecţie extrem de dură, dintre sute de copii talentaţi din întreaga ţară, Larisa a câştigat premiul al III-lea cu piesa „Curcanul şi norul“ (compozitor Felicia Niţă din Vaslui, text George Popovici), în faţa unui juriu de specialitate, cunoscut pentru severitatea lui, format din Adrian Iorgulescu, Horia Moculescu, Dan Manoliu, George Natsis, Viorel Gavrilă, Mircea Drăgan.

Dezinvoltura, şarmul, orele de muncă alături de profesorul de canto Robert Marcas de la Art Academy şi o coregrafie de excepţie a trupei Dinamic din Bucureşti i-au asigurat Larisei un loc pe podium.

Micuţa artistă cochetează cu domeniul artistic de la vârsta de 4 ani, începând cu dansul, apoi cu muzica şi a participat la festivaluri naţionale şi internaţionale, obţinând premii şi trofee.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.