PROGNOZA METEO PE TREI LUNI: Atenţie când programaţi concediile, vine o vară caniculară

Publicat in Local 19 Iunie 2016 1146 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO PE TREI LUNI: Atenţie când programaţi concediile, vine o vară caniculară
PROGNOZA METEO PE TREI LUNI: Atenţie când programaţi concediile, vine o vară caniculară

PROGNOZA METEO: Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

PROGNOZA METEO IULIE. Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sud, est si in vestul extrem, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

PROGNOZA METEO AUGUST. Temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal. Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE. Valorile termice vor fi mai ridicate decat media climatologica in sud si sud-est si local in restul teritoriului. Cantitatile de precipitatii vor fi sub media lunii in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, se vor apropia de normal. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.