Horoscop: Cei mai mari ESCROCI sentimentali ai zodiacului

Publicat in Local 15 Aprilie 2016 2139 ori
Google+ WhatsApp
Horoscop: Cei mai mari ESCROCI sentimentali ai zodiacului
Horoscop: Cei mai mari ESCROCI sentimentali ai zodiacului

Te minte atat de frumos, incat il crezi din prima. Acest nativ ridica minciuna la rang de arta si foarte rar il vei prinde cu mata-n sac.

 

 

Minte rar, dar minte bine. In general, prefera sinceritatea si iti spune lucrurile in fata, dar atunci cand este nevoie, cand se simte in primejdie ori are un interes ascuns, te imbrobodeste astfel incat nu iti vei da seama care este adevarul si unde incepe fictiunea. Este un maestru al persuasiunii si poate fi un bun psiholog, acel tip de psiholog care mizeaza pe psihologia inversa.

ZODIA CARE MINTE PERFECT. Intinde capcane numai din vorbe si pune intrebari care te pun in dificultate. Nu il poti refuza cand iti face o propunere pentru ca ale sale cuvinte alese sunt atat de mieroase incat cu greu poti spune „Nu”.

In dragoste, minte folosindu-se de slabiciunea partenerului. Il scaneaza inca din prima secunda si poate face o fisa psihologica despre acesta in primele minute.

Este semnul zodiacal care pune lucrurile in echilibru cand trebuie sa analizeze o situatie din punct de vedere obiectiv si are toate sansele sa creioneze o schita la perfectiune. Nu creeaza probleme celor din jur cu analizele sale exacte, ba chiar se spune ca le destupa mintea.

ZODIA CARE MINTE PERFECT. In business, este negociatorul perfect. Poate detine oricand functia de lobbyist pentru ca stie cum sa isi convinga clientul ca afacerea sa este cea mai buna.

Vine nu doar cu date si cifre care il avantajeaza ci merge si foarte mult pe latura psihologica, punctul forte al acestui nativ.

Dupa cum deja sigur ati ghicit, este vorba despre zodia Balanta. Un nativ care cantareste bine lucrurile inainte sa le spuna, ceea ce ii permite si sa minta perfect.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.