Masează-ţi degetul arătător şi vezi ce se întâmplă. Efectele sunt ULUITOARE:

Publicat in Local 04 Aprilie 2016 1953 ori
Google+ WhatsApp
Masează-ţi degetul arătător şi vezi ce se întâmplă. Efectele sunt ULUITOARE:
Masează-ţi degetul arătător şi vezi ce se întâmplă. Efectele sunt ULUITOARE:

Mâna este una dintre cele mai importante părți ale corpului pe care o folosim. Potrivit reflexologie, pe suprafața palmei se regăsește protecția tuturor organelor ale corpului.

 

Arătătorul are legătură cu stomacul și colonul, masarea lui fiind indicată în cazurile de diaree, constipație sau diverse alte probleme ale sistemului digestiv. Prima bază a falangei degetului arătător este asociată cu gura, iar masarea acesteia are efect de anestezic în ceea ce privește durerile de dinți. În ceea ce privește musculatura dintre arătător și degetul mare, aici se găsește unul dinte cele mai importante centre de presopunctură chineză, cunoscută sub denumirea de „Fundul văii”, ce are efecte terapeutice asupra durerilor de cap.

Chiar dacă acest deget pare a avea cele mai bune efecte asupra organismului, din informațiile transmise de „Healthy Tips World” reiese faptul că și celelalte degete au proprietăți reflexoterapeutice:

Degetul mare (policele) are legătură cu plămânii și inima, fiind indicat să-l masați atunci când aveți palpitații sau dificultăți de respirație.

Degetul mijlociu are efect terapeutic asupra stărilor de greață care se manifestă atunci când călătoriți. Dacă întâmpinați probleme în ceea ce privește un somn liniștit, ar fi bine să masați acest deget. Se pare că acesta are legătură chiar și cu circulația mai proastă și cu impotența, fiind primul care degeră la temperaturi foarte scăzute.

Inelarul este indicat să-l masați atunci când aveți migrene foarte dese și când aveți dureri musculare la nivelul gâtului.

Degetul mic se pare că este indicat să-l masați în momentele de leșin sau pierdere de conștiență. Dacă vedeți că o persoană din jur leșină este indicat să-i strângeți puternic unghia acestui deget și buricul lui, astfel își va reveni.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.