Ce ţinută a purtat Andreea Bălan într-un mall din Bucureşti! Pantofii roșii ai lui George fac...

Publicat in Local 14 Martie 2016 2598 ori
Google+ WhatsApp
Ce ţinută a purtat Andreea Bălan într-un mall din Bucureşti!  Pantofii roșii ai lui George fac...
Ce ţinută a purtat Andreea Bălan într-un mall din Bucureşti! Pantofii roșii ai lui George fac...

Andreea Bălan (31 ani) și George Burcea (27) au ieșit puțin la mall, căci mall-ul este, se știe, templul de reculegere și de recreere al zilelor noastre. Vrei să vezi un film? Te duci la mall.

Vrei să îți cumperi ceva frumos? Te duci la mall. Vrei doar să te plimbi? Te duci la mall, căci doar n-o să te apuci să te plimbi prin aerul curat al vreunui parc, să te deranjeze ciripitul păsărelelor și zumzetul insectelor. Andreea și George s-au simțit bine la mall și, mai ales, s-a simțit în siguranță, asta și pentru că s-au ținut strâns de mână. La plecare, el a fost cel care a plătit parcarea. E drept că ea câștigă mult mai bine decât el, însă din veniturile lui de actor își permite totuși să plătească 2-3-4-5 lei pe parcare. De remarcat că George se încalță doar cu pantofi de culoare roșie, și nu doar pentru a nu fi deocheat, ci și pentru a se asorta cu părul verde-mov al Andreei. Andreea și George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al cântăreței.

Cei doi au o relatie foarte frumoasa
Cei doi au o relatie foarte frumoasa

În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o legătură chimică cu parfum de idilă, care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Sunt împreună din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu, după ce revista Spy a publicat în exclusivitate că Andreea și George formează un cuplu.

Toate aceste informații le puteți citi și în numărul 302 al revistei “Ciao”.
Toate aceste informații le puteți citi și în numărul 302 al revistei “Ciao”.

Iată ce spune Gena Rusu, specialist în Feng Shui și Coloanele Destinului despre traiectoria profesiona lsentimentală a Andreei: „Andreea Bălan este născută pe 23 iunie 1984, adică în zi guvernată de Pământ Yang și Șobolan și în an de Lemn Yang și Șobolan. Artista este extrem de norocoasă, iar în plan profesional va cunoaște o și mai mare ascensiune în viitorul apropiat. În ceea ce privește viața sentimentală, la 31 de ani a început o relație care s-ar putea concretiza printr-un mariaj în următorii cinci ani. Este posibil ca viața amoroasă a Andreei sa mai traverseze momente de criză în jurul vârstei de 41 de ani, când ar putea divorța sau să se despartă de partenerul ei de viață“. Așadar, deși cântăreața a tot declarant că nu vrea să se mărite, planetele și destinul s-ar putea să fie de altă părere.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.