Cine este tanara din Campina, concurenta la emisiunea "Burlacul"

Publicat in Local 23 Ianuarie 2015 5172 ori
Google+ WhatsApp
Cine este tanara din Campina, concurenta la emisiunea "Burlacul"
Cine este tanara din Campina, concurenta la emisiunea "Burlacul"

Iulia Cismaru este din Campina, are 21 de ani si isi doreste sa-l cucereasca definitiv pe burlacul Andrei.

 

Studenta in ultimul an la Facultatea de Cibernetica, frumoasa blonda este o fire vesela plina de viata care nu pune niciodata la suflet dezamagirile.


Burlacul ANDREI ANDREI a spus ca inelul pe care i-l va da viitoarei sale logodnice este mostenire de familie, fiind primit de la bunica lui, care il are de la mama ei.Cele 10 concurente de la Buralcul 5 alese de Andrei Andrei, se vor întrece in ritualuri de seductie în superba Portugalie si vor avea parte de clipe romantice, aventuri si momente intime.

Aventurile amoroase ale celor 10 concurente de la Burlacul 5 incep în Lisabona.

 


Competitia se inaspreste cu fiecare editie în parte, iar concurentelor li se vor testa limitele si hotarârea de a castiga întreaga atentie a burlacului Andrei.
   
Porto este urmatorul oras unde „Burlacul” si cele 10 concurente vor admira orasul, vor asculta muzica fado si vor degusta faimoasele vinuri, care vor face cu siguranta ca apropierea dintre ei sa fie mai usoara.
   
Ultima destinatie din acest periplu al iubirii este Algarve, sudul exotic al Portugaliei.

Concurentele de la Burlacul 5 care vor reusi sa ajunga pâna în acest punct al show-ului vor trai momente intense alaturi de Andrei Andrei, pentru a-l convinge definitiv ca ele sunt ceea ce-si doreste.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.