Razboi in familia ploiesteanului Bogdan Negroiu! Si-a dat unchiul afara din apartamentul din Ploiesti

Publicat in Local 17 Iunie 2014 2860 ori
Google+ WhatsApp
Razboi in familia ploiesteanului Bogdan Negroiu! Si-a dat unchiul afara din apartamentul din Ploiesti
Razboi in familia ploiesteanului Bogdan Negroiu! Si-a dat unchiul afara din apartamentul din Ploiesti

 

Scandal in familia lui Bogdan Negroiu, liderul trupei El Negro. Interpretul, care pana acum s-a tinut departe de scandaluri, este acuzat ca vrea sa-i ia casa unchiului sau si sa-l lase pe acesta pe drumuri.

 
 
 
Motivul scandalului din familia cantaretului este o casa mostenita de la bunicii lui Bogdan. Dupa moartea bunicii artistului, acum doi ani, imobilul a fost apartamentat si vandut de catre Bogdan, fratele, cumnata si mama lui.
 
 

Unchiul lui Bogdan reclama acum ca a fost scos din indiviziune, fiind pus sa semneze un act notarial in momentul in care se afla in spital din cauza unor probleme grave de sanatate. La dosarul procesului care se afla pe rol la Judecatoria din Ploiesti mai apare o procura notariala prin care bunica lui Bogdan ii imputerniceste pe mostenitorii ei (mai putin unchiul in cauza) sa vanda imobilul. Unchiul artistului incearca sa anuleze actul si sa demonstreze ca batrana nu avea cum sa semneze un asemenea document in conditiile in care era analfabeta.

 

Bogdan Negroiu a deschis la randul sau un alt proces prin care cere evacuarea unchiului sau, care in prezent traieste fara apa si curent electric, in ciuda faptului ca, la 62 de ani, este extrem de bolnav.

 

Reporterii WOWbiz.ro au luat legatura cu Alina Predan verisoara primara cu Bogdan si fiica unchiului acestuia, care a explicat cum stau lucrurile din punctul ei de vedere.

 

„Bogdan, impreuna cu fratele, cumnata si mama sa au „cumparat” casa bunicilor mei paterni, unde locuia si tatal meu, pe care l-au scos din indiviziune in timp ce acesta era sub tratament agresiv la spitalul de plamani Drajna, jud Prahova, internat cu TBC stare avansata. Cand tata s-a intors acasa, s-a trezit cu casa vanduta – o jumatate ii are ca proprietari pe Bogdan Negroiu, Razvan Negroiu (fratele lui Bogdan) si Camelia Negroiu (cumnata), iar cealalta jumatate a fost vanduta mai departe, catre o terta parte. Am cerut actele sa intelegem ce s-a intamplat, insa am fost refuzati pe motiv ca nu e treaba noastra. Acum am intentat un proces civil impotriva lor pentru redobandirea casei vandute si reintrarea in drepturi a tatalui meu. Problema e ca de trei luni, i-au intrerupt tatalui meu furnizarea de curent electric, iar acum i-au taiat si apa. Este un om foarte bolnav si amarat. Are pensia de 700 de lei din care-si plateste datoriile. Cum sa-l dai afara, unde se va duce?!!!”, a declarat verisoara lui Bogdan Negroiu.

 

La randul sau, Bogdan de la El Negro sustine ca lucrurile sunt ceva mai complicate si ca regreta ca acest subiect a ajuns in presa. „Eu m-am tinut departe de scandalurile astea, intotdeauna mi-am vazut de muzica mea. E o chestie de familie, nu stiu ce as putea sa comentez. Bunica a fost cea care a vrut sa vanda o parte din casa si stia ca unchiul meu are probleme cu alcoolul, tocmai de aceea l-a scos din acte. El a mai pierdut o casa in trecut... Pe fiica lui, Alina, nu a interesat-o de el 20 de ani, iar acum, cand a auzit de mostenire, si-a adus aminte. Noi i-am platit tot pana acum, ca el pensia o da pe bautura. El e cel care nu si-a platit utilitatile si a ramas fara apa si curent” a spus Bogdan Negroiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.