Ploiesteanca Jesica Zamfir este castigatoarea Masterchef 2014!

Publicat in Local 11 Iunie 2014 1790 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesteanca Jesica Zamfir este castigatoarea Masterchef 2014!
Ploiesteanca Jesica Zamfir este castigatoarea Masterchef 2014!

Câştigătorul MASTERCHEF 2014 este Jesica Zamfir. Georgeta Jesica Zamfir i-a impresionat pe cei trei juraţi de la MASTERCHEF 2014 şi a câştigat premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro. Georgeta Jesica Zamfir i-a învins în finală pe Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni – poreclit Raj Kapoor şi Irina Bucşa.

 

 

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Georgeta Jesica Zamfir are 28 de ani şi este din Ploieşti. A venit la MASTERCHEF 2014 pentru că se consideră inventivă în bucătărie ţi îşi doreşte să învete mai mult. Georgeta Jesica Zamfir s-a dovedit a fi pe parcursul competitiei MASTERCHEF 2014 una dintre cele mai emotive şi mai sensibile concurente.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Georgeta Jesica Zamfir cu greu s-a abtinut pe parcursul concursului MASTERCHEF 2014 să nu plângă în momentul în care juraţii îi criticau preparatele. Inventivitatea şi originalitatea au fost două dintre caracteristicile sale care au salvat-o de fiecare probă de la MASTERCHEF 2014.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Prima eliminare a avut loc după a doua probă din finala MASTERCHEF 2014. Cei trei juraţi au reuşit să o ambiţioneze şi mai mult pe Georgeta Jesica Zamfir, care a pregătit trei feluri de mâncare care i-a impresionat pe cei din juriu.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Cu un sufleu din tăiţei de casă cu sos de bolognese, cotlet cu cremă de linte roşie şi sofran, dar şi pară fiartă în vanilie cu brioşă de ciocolată, Georgeta Jesica Zamfir a câştigat cel de-al patrulea sezon al MASTERCHEF 2014 şi a primit premiul de 50.000 de euro.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Potrivit fişei sale de prezentare în competitie, Georgeta Jesica Zamfir este căsătorită şi are un băieţel de doi ani. A plecat în Spania să faca rost de bani pentru facultate şi a ajuns să stea şapte ani în Sevilla. Georgeta Jesica Zamfir provine dintr-o familie modestă, cu încă o sora şi un frate. CÂŞTIGĂTOAREA MASTERCHEF 2014 a început să gateasca de mică, de la 10 ani, nevoită fiind să pregătească masa în casă.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. "Văzând că sunt capabilă să administrez un local fără ajutorul nimănui, am făcut un împrumut şi am deschis un magazin acolo. Nu a mers aşa cum mă aşteptam, aşa că am renunţat la el. Şi ne-am decis să ne întoarcem acasă atunci când băieţelul nostru avea un an si jumatate", a spus Jesica în preselecţii.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Rareş Calotă, Irina Bucşa şi Georgeta Jesica Zamfir s-au întrecut pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro în finala MASTERCHEF 2014. Ei au fost provocaţi să gătescă pentru propriile familii, iar la proba decisivă să creeze un meniu care să fie semnătura lor de MasterChef.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Adriana Adriana şi Anni "Raj Kapoor" au părăsit compeţia MASTERCHEF 2014. Dacă Anni a impresionat juraţii de la MASTERCHEF 2014 încă de la început cu preparatele sale cu specific indian, Adriana a reuşit să redea gustul de mâncare făcută în casă, mâncare gustoasă.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Georgeta Jesica Zamfir găteşte variat, de la caracatiţă în stil gallego sau peşte în crustă de sare, până la pâinici cu stafide şi foie gras, paella şi alte preparate din zona Andaluciei. Pe lângă bucătăria din sudul Spaniei, îi place să combine gusturi din bucătăria arabă (în special marocană), indiană şi braziliană.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Georgeta Jesica Zamfir se pricepe şi la dulciuri, care îi ies mereu apetisante şi gustoase.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Al cincilea sezon MASTERCHEF invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro şi să arate României de ce sunt în stare. Dupa perioada de înscrieri, urmează caravana MASTERCHEF în patru mari oraşe din ţară, care va da sansa celor înscrişi să-şi demonstreze abilităţile culinare.

 

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014, SEZON PATRU. Caravana MASTERCHEF ajunge pe 7 iunie în Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.