Divort cu batai si amante. Nelu Ploiesteanu, la un pas sa fie parasit de sotia inselata

Publicat in Local 28 Mai 2014 3642 ori
Google+ WhatsApp
Divort cu batai si amante. Nelu Ploiesteanu, la un pas sa fie parasit de sotia inselata
Divort cu batai si amante. Nelu Ploiesteanu, la un pas sa fie parasit de sotia inselata

După 42 de ani de căsnicie, nevasta celebrului lăutar bagă divorţ din cauza rivalei de 31 de ani.

 

 

Amor cu năbădăi şi la 63 de ani! Nelu Ploieşteanu a fost ameninţat de soţie cu divorţul, după ce femeia a îndurat timp de 13 ani să fie înşelată. Rivala Elenei Ploieşteanu este cu 27 de ani mai tănără decât ea.

 

Cântă cu foc de dor şi jale, însă viaţa lui e o adevărată văpaie în aceste momente. Nelu Ploieşteanu (63 de ani) a cam încurcat-o, după ce soţia sa, Elena (58 de ani), cu care e căsătorit de 42 de ani, s-a hotărât să bage divorţ.

 

Femeia nu mai suportă să fie înşelată, mai ales că s-a dedicat în totalitate familiei şi fiului lor, bolnav de tetrapareză spastică.

 

"De 13 ani sunt terminată din cauza acestei femei, pe care a luat-o de la «peşti» şi a umplut-o de bani. A ţinut-o în chirie, iar acum două luni i-a luat apartament cu două camere în Colentina", şi-a vărsat femeia amarul, pentru Click! Elena a mai avut o tentativă să-şi facă dreptate şi s-a răfuit cu amanta soţului, Ana Maria Roşu, în vârstă de 31 de ani.

 

"Acum 8-9 ani am bătut-o, dar nu s-a învăţat minte. Eu, vara mă duceam cu copilul bolnav la munte, la tratament, iar el îşi lua amanta pe Litoral, unde cânta. Patru luni am stat cu băiatul internat la Floreasca, la Terapie Intensivă, iar el era cu aia. Într-o seară, după ce făcuse preinfarctul, l-am sunat să-i spun să-şi ia pastilele. După ce am terminat de vorbit, el uitase telefonul deschis şi am auzit-o vorbind, era cu ea în maşină. asta mi-a pus capac", ne-a mai spus, în exclusivitate, femeia înşelată. Contactat telefonic de Click!, lăutarul s-a arătat foarte surprins şi a negat cu vehemenţă că ar divorţa sau că ar avea vreo amantă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.