Răsturnare de situaţie în triunghiul amoros ANDREEA BĂLAN - KEO - MISTY

Publicat in Local 24 Mai 2014 4504 ori
Google+ WhatsApp
Răsturnare de situaţie în triunghiul amoros ANDREEA BĂLAN - KEO - MISTY
Răsturnare de situaţie în triunghiul amoros ANDREEA BĂLAN - KEO - MISTY

Relaţia dintre Misty şi Keo pare la sfârşit de drum! Mai exact, pare-se că Alexandra Pavel, aşa cum se numeşte cântăreaţa care, pentru o vreme, i-a luat locul Andreei Bălan în inima lui Keo, s-a săturat să fie doar o „amantă” şi a decis să pună punct relaţiei pe care o avea cu artistul.

 

 

Misty a făcut ultimul ei drum la apartamentul lui Keo. Dar nu ca să îl viziteze, ci pentru ca să îşi ia lucrurile care îi mai rămăseseră acolo, cântăreaţa fiind decisă să pună punct relaţiei pe care o avea cu artistul. Motivul? Conform surselor Spynews, după o ultimă discuţie cu Keo despre asumarea relaţiei dintre cei doi, Alexandra nu i-a mai dat nicio şansă şi, mai hotărâtă ca niciodată, şi-a strâns ultimele obiecte de la apartamentul din Dorobanţi şi a plecat, încărcată, acasă la ea, scrie spynews.ro.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.