LOVITURĂ DE TEATRU în cazul Mădălina Manole ANUNŢUL ŞOC al părinţilor, făcut cu puţin timp în urmă:

Publicat in Local 16 Mai 2014 1733 ori
Google+ WhatsApp
LOVITURĂ DE TEATRU în cazul Mădălina Manole  ANUNŢUL ŞOC al părinţilor, făcut cu puţin timp în urmă:
LOVITURĂ DE TEATRU în cazul Mădălina Manole ANUNŢUL ŞOC al părinţilor, făcut cu puţin timp în urmă:

 

Părinţii Mădălinei Manole se pregătesc de un nou proces în care vor solicita redeschiderea dosarului privind moartea fiicei lor pe 14 iulie 2010. Eugenia şi Ion Manole vor cere atât audierea unor noi martori persoane publice, cât şi studierea unor noi înregistrări audiovideo, scrie Ziarulring.ro.

 

În acest context, familia Manole salută decizia Mirabelei Dauer de a susţine public faptul că Mădălina nu avea motive să se sinucidă. „Mirabela spune adevărul din tot sufletul. Mai e şi Maria Dragomiroiu, care a făcut declaraţii foarte acide la adresa criminalului. Mai sunt şi alte persoane publice, inclusiv probe audiovideo provenind din anturajul lui (Petru Mircea – n.r.), pe care procuratura nu a vrut să le ia în calcul”, a declarat Ion Manole pentru „ring”.

 

"Suntem siguri că dosarul se va redeschide” Până la toamnă, procesul va fi pus pe rol. „Sper ca Dumnezeu să ne ţină sănătoşi pentru că nu abandonăm acest caz. Suntem în tratative cu avocaţi pentru a interveni legal şi a redeschide dosarul. Vom merge la Curtea Supremă de Justiţie şi, după ce vom epuiza toate căile de atac în România, ne vom adresa la CEDO. Sunt sigur că dosarul se va redeschide... Au existat cazuri redeschise şi după 20 de ani”, spune Ion Manole. Tatăl artistei are şi argumente: „În primul rând, Mădălina nu putea să bea acea cantitate de otravă decât dacă cineva i-o turna cu forţa, ea fiind inconştientă după ce i-a spart capul. Nu o spun eu, ci specialiştii. Adevărul va ieşi la iveală peste un an, cinci, 10... Aşteptarea nu e în favoarea noastră, că suntem bolnavi, dar opinia publică va afla adevărul”. 

 

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.