Naomi, la un pas să-şi înghită limba, după finala de la Eurovision! Vezi ce a păţit transsexualul!

Publicat in Local 13 Mai 2014 2710 ori
Google+ WhatsApp
Naomi, la un pas să-şi înghită limba, după finala de la Eurovision! Vezi ce a păţit transsexualul!
Naomi, la un pas să-şi înghită limba, după finala de la Eurovision! Vezi ce a păţit transsexualul!

 

Naomi a avut probleme serioase, imediat după finala Eurovision. Când a aflat câştigătorul, românul transsexual a căzut inconştient, i s-a încleştat gura şi timp de şase minute a fost legumă în braţele iubitului său. Totul s-a întâmplat în apartamentul din Germania în care trăieşte.

 

 Imediat după rezultatele finale de la Copenhaga, Naomi, aflată în apartamentul din Germania, în care trăieşte cu iubitul ei, a început să plângă, dezamăgită de faptul că şi ea putea fi acolo şi ar fi avut şanse mari să câştige marele trofeu. Din păcate pentru ea, nu s-a mai putut opri din plâns şi, la un moment dat, a leşinat, a căzut, i s-a încleştat gura şi a fost la un pas de a-şi înghiţi limba. Totul s-a petrecut în doar câteva minute, timp în care, Naomi zăcea pe jos într-o stare de insconştienţă, în timp ce iubitul ei se simţea neputincios în faţa unei astfel de situaţii. Într-un final, şi-a revenit, dar până dimineaţă n-a putut să pună geană pe geană. S-a chinuit toată noaptea să adoarmă.

 

 

Supărarea, sau frustrarea ei, mai bine zis, a apărut în momentul în care a realizat că şi ea ar fi avut şanse să câştige marele premiu, având în vedere că deţinătorul trofeului a fost o pată de culoare pe scena de la Copenhaga, aşa cum putea fi şi ea, în opinia ei. Conchita Wurst este câştigătoarea trofeului Eurovision 2014, cu piesa Rise Like A Pheonix şi, culmea, este o cunoştinţă de-ale lui Naomi. Aşa cum a declarat chiar ea, s-au cunoscut acum doi ani la Viena.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.