”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia! Imagini de infarct!

Publicat in Local 11 Iulie 2019 2679 ori
Google+ WhatsApp
”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia! Imagini de infarct!
”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia! Imagini de infarct!

”Brigada Ploiești”, compusă din Georgiana, Andreea, Ioana și Andra, și-a scos silicoanele la înaintare pe plaja bogătașilor din Mamaia, Caelia. 

Pe litoral, în weekend-ul trecut, a fost, din nou, cod roșu… de distracție! În cluburile de lux din Mamaia a plouat cu șampanie scumpă, iar pe plajă, în cursul zilei, tinerele domnișoare au făcut, fără nicio exagerare, senzație. Spre exemplu, la Caelia, Georgiana, Andreea, Ioana și Andra, cunoscute împreună drept “Brigada Ploiești”, au încins imaginaţia tuturor bărbaţilor.

S-au jucat în apă, s-au întins pe șezlong… Imagini de infarct!

Puse pe distracție, cele patru grații au făcut show! S-au întins pe șezlonguri în cele mai provocatoare poziții, s-au jucat în apă, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor. Precizăm că fetele nu sunt la prima “abatere”. În fiecare weekend, sunt prezente la Caelia și obișnuiesc să-i înnebunească pe masculii aflați la Mamaia.

Cu dotări forte, tinerele din ”Brigada Ploiești” au agitat pe toată lumea! Georgiana, Andreea, Ioana și Andra sunt fetele care și-au scos silicoanele pe plaja bogătașilor.

 

”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia!
”Brigada Ploiești”, în acțiune pe plaja bogătașilor din Mamaia!
”Brigada Ploiești”, atracția weekend-ului la Mamaia

 

Sunt originare din Ploiești, iar fiecare bărbat și-ar dori să le aibă lângă el. Îmbrăcate cu costume de baie super-provocatoare, tinerele au creat, pur și simplu, “panică” pe plaja Caelia. Iar imaginile pe care vi le prezentăm nu mai au nevoie de niciun comentariu. Cu siguranță, bărbații care le-au văzut pe viu sunt și în prezent în extaz.

Nu au niciun motiv să regrete faptul că au ales să meargă la Mamaia. “Brigada Ploiești” a făcut senzație în stațiunea-fanion a litoralului românesc! Mai mult ca sigur, urmează să “lovească” din nou, în următoarele weekend-uri.

GALERIA FOTO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.