Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 6: Raluca Raicu (I.L.Caragiale)

Publicat in Gossip Ploiesti 20 Iunie 2017 6869 ori
Google+ WhatsApp
Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 6: Raluca Raicu (I.L.Caragiale)
Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 6: Raluca Raicu (I.L.Caragiale)

Am ajuns aproape de finalul clasamentului celor mai frumoase eleve ploiestence, de clasa a 12-a! 

 

In episodul de astazi o vom cunoaste pe Raluca Raicu, eleva in ultimul an la Colegiul National "I.L. Caragiale" din Ploiesti, clasa 12F. 

Pasionata de stiintele naturii, Raluca este o mare iubitoare de animale, atat de mare incat impreuna cu sora ei fac adevarate acte de binefacere pentru animalele abadonate sau aflate in nevoie. Nu putini au fost catelusii pe care frumoasa ploiesteanca i-a salvat de pe strada si le-a oferit adapost, iar asta spune multe despre sufletul Raulcai.

In privinta planurilor de viitor, tanara a decis sa studieze cursurile Facultatii de Management din cadrul ASE Bucuresti. Pe plan personal, Raluca se bucura de momente frumoase alaturi de noul sau iubit, relatia fiind abia la inceput. Potrivit apropiatilor, ploiesteanca este genul de fata sincera care, intr-o relatie, isi pune sufletul pe tava si iubeste neconditionat. Din pacate, asa cum se intampla in cele mai multe dintre cazuri, sentimentele i-au fost ranite de cateva ori, insa Raluca a invatat, de fiecare data, din greseli.

Noi ii uram multa bafta la examene si o felicitam pentru faptul ca este, intr-adevar, o fata deosebita din toate punctele de vedere!

Ramaneti pe Gossip, in episodul urmator vom vorbi despre Cristiana Alexandra, o alta ploiesteanca apreciata pentru frumusetea ei, eleva in liceul "Mihai Viteazul".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.