Se construieste un skate park de 1500 mp, langa Ploiesti

Publicat in Eveniment 25 Aprilie 2018 1631 ori
Google+ WhatsApp
Se construieste un skate park de 1500 mp, langa Ploiesti
Se construieste un skate park de 1500 mp, langa Ploiesti

Primăria Câmpina a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea primului skatepark din municipiu. Acesta va fi amenajat în spațiul de pe Bulevardul Culturii, spre Strada Podului, pe o suprafață de 1.500 mp.

Lucrările propriu-zise vor consta în realizarea unei suprafețe de skate, a unui sistem de iluminat, montarea echipamentelor de skate și a mobilierului urban, iar apoi împrejmuirea skatepark-ului cu gard din plasă bordurată, scrie campinatv.ro.

Termenul de execuție pentru această investiție este de trei luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Licitația a fost câștigată de SC Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 406.885 lei fără TVA, în total aproximativ 100.000 euro.

O astfel de investiție a fost anunțată de conducerea administrației locale încă din 2016, când s-a vorbit despre un parc pentru skateri sau un parc de aventură, pentru tinerii din Câmpina.  Indicatorii tehnico-economici, aprobați anterior, arătau că peste 150 de metri pătrați din suprafața alocată proiectului va fi destinată amenajării de spații de parcare.

Foto cu caracter ilustrativ

sursa: www.telegrama.ro 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.