Ninge pe Valea Prahovei. Noi informaţii despre trafic

Publicat in Eveniment 03 Ianuarie 2017 1658 ori
Google+ WhatsApp
Ninge pe Valea Prahovei. Noi informaţii despre trafic
Ninge pe Valea Prahovei. Noi informaţii despre trafic

Începând cu ora 13:45, pe DN1, în zona Posada, partea carosabilă a fost degajată, autovehiculele avariate în accidentul petrecut în cursul zilei (TIR şi maşină) fiind ridicate. Din cauza acestui accident, dar şi a numărului mare de autovehicule, pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană din zona Nistoreşti până la Posada, iar în sens invers din Sinaia până la Posada.

Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele direcţii. Ninge la Predeal şi Azuga, iar partea carosabilă este umedă.

De asemenea, din cauza aglomeraţiei, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către Braşov, iar către Bucureşti între Predeal şi Buşteni.

Pentru evitarea aglomeraţiei, îi sfătuim pe conducătorii auto aflaţi în tranzit (între Braşov şi Ploieşti) să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele. De altfel, un echipaj al poliţiei rutiere braşovene, care acţionează în zona Dârste, le recomandă automobiliştilor să circule pe DN1A (Săcele - Cheia - Ploieşti). Atragem atenţia că şi pe acest drum numărul de autovehicule va creşte.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.