Apa Nova Ploieşti anunţă ÎNTRERUPEREA APEI POTABILE. Vezi când şi unde

Publicat in Eveniment 10 August 2016 1300 ori
Google+ WhatsApp
Apa Nova Ploieşti anunţă ÎNTRERUPEREA APEI POTABILE. Vezi când şi unde
Apa Nova Ploieşti anunţă ÎNTRERUPEREA APEI POTABILE. Vezi când şi unde

Joi, 11 august, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 9.00 - 12.00, pe strazile Basarabilor (blocurile: K 10,K 11,K 12, K 13 si intre nr. 10 - 18) si Constantin Dobrogeanu Gherea (bl. K 15 si bl. Piccadilly) pentru executarea lucrarilor de racordare a noii conducte de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea la reteaua de distributie a apei potabile din zona.

 

Pe perioada intreruperii, APA NOVA Ploiesti va pune la dispozitie clientilor sai cisterne mobile cu apa potabila.

"Ne cerem scuze riveranilor si participantilor la trafic pentru disconfortul ce va fi creat si ii asiguram ca echipele Apa Nova Ploiesti vor face tot posibilul pentru a reduce acest disconfort precum si perioada de executie a lucrarilor. Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Telekom Romania, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil)" - Apa Nova

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.