Elevii au sansa sa isi arate talentul la Concursul de arta plastica "Ploieşti, oraşul meu, oraş european"

Publicat in Eveniment 29 Martie 2016 Actualizat: 31 Martie 2016 417 ori
Google+ WhatsApp
Elevii au sansa sa isi arate talentul la Concursul de arta plastica  "Ploieşti, oraşul meu, oraş european"
Elevii au sansa sa isi arate talentul la Concursul de arta plastica "Ploieşti, oraşul meu, oraş european"

Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti a lansat şi anul acesta o invitaţie către unităţile de învăţământ ploieştene să se alăture proiectului “Ploieşti, oraşul meu, oraş european”- concurs de artă plastică.

Competiţia, ajunsă la cea de-a X-a ediţie, se desfăşoară în perioada martie-mai 2016 şi se adresează tinerilor, pentru stimularea creativităţii şi aprecierea valorilor cultural-educative. Concursul constă în realizarea de către elevi a unor lucrări de artă plastică ce vor aborda subiecte din diferite domenii reprezentative pentru Ploieşti: monumente, clădiri de patrimoniu, biserici, clădiri de renume, evenimente importante, personalităţi din toate domeniile. Lucrările vor fi selectate de către fiecare şcoală participantă şi vor fi predate Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti până pe 13 mai 2016. Jurizarea se va desfăşura în perioada 14–22 mai 2016. Pe 23 mai 2016 vor fi premiaţi câştigătorii concursului şi va avea loc vernisajul expoziţiei cu lucrările de artă plastică realizate de participanţi.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.