Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură

Publicat in Eveniment 29 Martie 2016 Actualizat: 31 Martie 2016 348 ori
Google+ WhatsApp
Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură
Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură

Casa de Cultura "I.L. Caragiale " a Municipiului Ploiesti organizeaza in perioada 1-22 aprilie 2016,inaintea Sarbatorilor Pascale, proiectul educational "Ferestre deschise spre cer -Icoane pe sticla ",initiat in 2007 si devenit o traditie .

 

Proiectul se va desfasura in colaborare cu Scoala Gimnaziala "Sfantul Vasile" Ploiesti si are  drept scop principal familiarizarea copiilor participanti cu tehnica realizarii icoanelor pe sticla , stimularea creativitatii elevilor si promovarea artei traditionale romanesti . Sub indrumarea unui reprezentant al Casei de Cultura "I.L Caragiale " a Municipiului Ploiesti ,elevii claselor a II a vor participa la trei ateliere ,in zilele de 1,8 si 15 aprilie .Proiectul se va finaliza cu organizarea unei expozitii cu icoanele realizate ,in perioada 18-22 aprilie .

 

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.