COD GALBEN de ploi şi INUNDAŢII în Prahova

Publicat in Eveniment 24 Martie 2016 1717 ori
Google+ WhatsApp
COD GALBEN de ploi şi INUNDAŢII în Prahova
COD GALBEN de ploi şi INUNDAŢII în Prahova

Judeţul Prahova se află sub avertizare meteo “COD GALBEN” emis pentru perioada 23.03.2016, ora 08:00 – 24.03.2016, ora 11:00 şi atenţionare hidrologică“COD GALBEN” pentru perioada 23.03.2016, ora 19:00 –  24.03.2016, ora 16:00.

 

 

Până la aceasta oră, la nivelul judeţului Prahova nu s-au inregistrat evenimente deosebite, iar pentru gestionarea eficientă a situaţiilor de urgenţă, au fost luate măsurile necesare ce se impun.

Capacităţile de acumulare a amenajărilor hidrografice Paltinu şi Măneciu se află în volume normale de retentie.

Din datele obtinute de la FDEE Electrica, sucursala Ploieşti rezultă că la această oră nu există consumatori nealimentaţi.

În cursul zilei de 23.03.2016, ISU Prahova a intervenit pe DN1A, pe sectorul de drum dintre localităţile Valea Popii şi Cheia, pentru degajarea a 15 copaci căzuţi pe partea carosabilă în diferite puncte. Circulaţia a fost restricţionată traficului greu, fiind oprite temporar cca. 50 de autotrenuri.

Au fost transportaţi 6 copii dintr-un microbuz şcolar blocat în trafic, din comuna Măneciu în satul Cheia.

Totodată Inspectoratul monitorizează permanent situaţia operativă la nivelul judeţului precum și evoluţia nivelurilor râurilor şi efectele care se pot produce.       

În raport de evoluția situației operative va fi activată grupa operativă constituită la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.