Un elev de la Liceul Toma Socolescu din Ploiești și-a bătut crunt doi colegi

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2015 1899 ori
Google+ WhatsApp
Un elev de la Liceul Toma Socolescu din Ploiești și-a bătut crunt doi colegi
Un elev de la Liceul Toma Socolescu din Ploiești și-a bătut crunt doi colegi

Violență la Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești! Un tânăr de 16 ani a fost bătut de un coleg care se pare că nu era la primul act de violență în interiorul școlii. Răzvan Mihai Mușeat, elev clasa a 9-a la seral, în vârstă de aproximativ 19 ani, se pare că a agresat mai întâi o fată, pe data de 10 noiembrie.

 

I-a dat un pumn în zona abdominală, apoi s-a urcat pe catedra din clasă și a început să o înjure pe una din profesoarele de franceză ale școlii. Aflând de acest episod, un alt elev de clasa a 10-a, a mers ieri la directoarea școlii pentru a-i povesti cele întâmplate cu o zi în urmă. Mihai Mușeat l-ar fi urmărit pe elev și după discuție s-ar fi răzbunat pe acesta, prin mai multe lovituri de pumn. Elevul rănit povestește că a depus plângere penală și a mers la Institului de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal. 

"Am formulat plângere penală și urmează ca joi să ridic certificatul medico-legal, am niște contuzii. Dânsul este elev la seral, clasa a 9-a și eu, ieri, am mers să vorbesc cu doamna directoare, să-i aduc la cunoștință cele întâmplate cu o zi în urmă. Pe hol, în timp ce așteptam la doamna director, a venit după mine și mă înjura, mă amenința. L-am lăsat în pace, am intrat și am vorbit cu doamna director, apoi am plecat către clasa mea. Pe scări a venit după mine, m-a înjurat și mi-a dat 3-4 pumni, apoi m-a împins. Ieri și azi am dat declarații la Poliție, am mers și la IML, voi lua un certificat medico-legal pe care îl voi depune la dosar, am și martori.", a povestit Bogdan Ciocoiu, elevul agresat.

Bogdan, în vârstă de 16 ani, s-a remarcat prin performanțele sale sportive. Deși are o vârstă fragedă, este deja arbitru de fotbal. Dorește acum să i se facă dreptate, iar agresorul care a băgat spaima în colegii săi să fie pedepsit. 

 

Sursa: ziarulincomod.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.