Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Prahova

Publicat in Eveniment 27 Octombrie 2015 1025 ori
Google+ WhatsApp
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Prahova
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Prahova

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 26 octombrie – 8 noiembrie 2015, care vizează toate regiunile ţării.

 

Conform estimării publicate de ANM, până la sfârşitul lunii octombrie vremea va fi în general normală din punct de vedere termic, în majoritatea regiunilor ţării. În ultima lună de toamnă, însă, vremea se va răci treptat, astfel că în a doua parte a intervalului ar putea deveni chiar uşor mai rece decât în mod obişnuit la acea dată.

În Muntenia și în Prahova, din data de 27 octombrie vor fi variaţii de la o zi la alta, dar trendul general va fi de scădere. Cele mai răcoroase zile ar putea fi la sfârşitul lunii octombrie şi la începutul lunii noiembrie, precum şi în jurul datei de 8 noiembrie, când mediile maximelor vor fi de doar 10-11 grade, iar a minimelor în jur de 1 grad.

Ploi slabe şi pe arii restrânse ar putea să apară, cel mai probabil, după data de 4 noiembrie. Vor fi condiţii de ceaţă mai ales dimineaţa şi noaptea. Poate să se formeze şi brumă, la început în zona subcarpatică, apoi şi la câmpie.

În zonele de munte din Prahova, regimul termic va fi în scădere uşoară şi treptată, de la medii ale maximelor termice de 7-8 grade în ultimele zile ale lunii octombrie, până la 4 grade în zilele de 7 şi de 8 noiembrie. Vor scădea şi temperaturile nocturne, astfel că după data de 31 octombrie vor predomina valorile negative.

Se vor semnala precipitaţii slabe şi pe arii restrânse, cel mai probabil după data de 3 noiembrie. Mai ales dimineaţa şi noaptea, local, va fi brumă, iar pe văi şi în depresiuni ceaţă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.