Iulian Bădescu rămâne în AREST PREVENTIV

Publicat in Eveniment 17 Iulie 2015 1117 ori
Google+ WhatsApp
Iulian Bădescu rămâne în AREST PREVENTIV
Iulian Bădescu rămâne în AREST PREVENTIV

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis ieri contestaţia procurorilor DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti privind menţinerea edilului Iulian Bădescu în arest preventiv.

Pe 10 iulie, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis cererea fostului edil al Ploieştiului, Iulian Bădescu, de schimbare a arestului preventiv cu măsura de arestare la domiciliu. Numai că decizia luată în urmă cu şapte zile nu a fost definitivă. Ieri, magistraţii au menţinut măsura arestului preventiv, la propunerea procurorilor DNA.

Fostul edil al Ploieştiului a fost arestat preventiv pe 4 martie, dată la care a fost acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi luare de mită în dosarul legat de finanţarea Petrolului. Ulterior, cercetările au fost extinse în cazul fostului primar care mai este acuzat inclusiv de infracţiuni care au legătură cu campania electorală din 2012. Mai mult, la începutul lunii, Iulian Bădescu a fost anunţat că s-a început urmărirea penală într-un nou dosar legat de casa din Cartierul Albert, despre care procurorii spun că a fot primită de fostul edil de la deputatul Sebastian Ghiţă, contra unor sume alocate de la bugetul local pentru finanţarea echipei CSU Ploieşti În acest sens, procurorii DNA au instituit sechestru asupra unor bunuri imobile ce aparţin inculpaţilor Ghiţă Sebastian Aurelian şi Bădescu Iulian, până la concurenţa sumei de 3.533.600 lei. Atât Sebastian Ghiţă, cât şi Iulian Bădescu au negat vehement acuzele procurorilor DNA.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.