S-a deschis un nou magazin în Afi Palace Ploiești

Publicat in Eveniment 07 Iulie 2015 4211 ori
Google+ WhatsApp
S-a deschis un nou magazin în Afi Palace Ploiești
S-a deschis un nou magazin în Afi Palace Ploiești

AFI Palace Ploiești a adus pentru ploieșteni un nou brand dedicat decorațiunilor interioare: English Home. Acesta este amplasat la parterul centrului comercial, între magazinele Sensiblu și Animax, are o suprafață de 100 mp și oferă articole ce variază de la lenjerii de pat până la obiecte de decorațiuni.

 

English Home este un lanț turcesc de magazine de decorațiuni interioare și textile ce oferă produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile. Brandul operează în prezent în țări precum Turcia, Grecia, Ucraina, Polonia sau Maroc și deține 240 puncte de vânzare în Turcia și peste 50 în străinatate. În luna aprilie, English Home și-a deschis primul magazin din România în Brașov, urmat de alte trei în București.

Acum, brandul English Home este disponibil și în AFI Palace Ploiești și oferă o varietate de textile și produse decorative pentru dormitoare, camere de zi, bucătării, băi sau camere pentru copii.

Oferind produse în ton cu cele mai noi tendințe ale sezonului, brandul English Home aduce o atmosferă relaxantă și comfortabilă oricărui spațiu nu numai prin influențele clasice, dar și a celor rustice și romantice.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.