Continuam pe primul loc! Ph-online.ro, lider de audienta si in luna iunie

Publicat in Eveniment 04 Iulie 2015 1407 ori
Google+ WhatsApp
Continuam pe primul loc! Ph-online.ro, lider de audienta si in luna iunie
Continuam pe primul loc! Ph-online.ro, lider de audienta si in luna iunie

Pentru al 5-lea an consecutiv, Ph-online.ro isi mentine pozitia fruntasa in topul presei locale, dupa numarul de cititori unici.

 

In luna iunie, ziarul nostru a fost vizitat de peste 490.000 de ori, 308.000 reprezentand numarul de cititori unici!

Numarul afisarilor stirilor Ph-online.ro in luna iunie a fost de 781.000, printre cele mai accesate categorii numarandu-se Politic, Actualitate si Life Style.

Cititorii Ph-online.ro provin, cu precadere, din judetul Prahova si Bucuresti, iar durata medie a vizitelor pe site este de aproximativ 3 minute.

Din punct de vedere demografic, cititorii Ph-online.ro se incadreaza in intervalul de varsta 30-49, 41% dintre acestia fiind absolventi ai unei formei de invatamant superior, urmati de cei cu studii post-universitare - 23%.

Rezultatele de audienta din luna iunie pozitioneaza ziarul nostru pe primul loc in topul presei locale, cu un numar dublu de cititori fata de al doilea clasat.

Ph-online.ro si-a inceput activitatea in anul 2008, devenind, in scurt timp, cel mai accesat ziar online al Prahovei.

Pentru sugestii si informatii care pot deveni articole de interes public, va punem la dispozitie adresa redactiei: [email protected] sau [email protected]

Va multumim!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.