Evenimente in memoriam Constantin Stere în Parcul Bucov

Publicat in Eveniment 24 Iunie 2015 2068 ori
Google+ WhatsApp
Evenimente in memoriam Constantin Stere în Parcul Bucov
Evenimente in memoriam Constantin Stere în Parcul Bucov

Muzeul memorial ”Constantin și Ion Stere”, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, vă invită joi, 25 iunie 2015, ora 11.00, la sediul său din Parcul Memorial ”Constantin Stere”,  comuna  Bucov,  să  participați  la  manifestările  omagiale  organizate  in  memoriam ”Constantin Stere, nemuritor în conștiința poporului roman” – evenimente înscrise în Programul ”România 100”.

 

Activitatea culturală dedicată omagierii marelui patriot Constantin Stere, la împlinirea a 150 deani de la naștere, va debuta la ora 11.00, cu depuneri de flori la busturile de pe Aleea Scriitorilor și va continua în spațiul primitor al casei memoriale, cu simpozionul susținut de invitații speciali Călin Popescu Tăriceanu – președinte al Senatului României, acad. Valeriu Matei – Institutul Cultural Român Chișinău, acad. Mihai Cimpoi – Academia de Științe a Moldovei, acad. Eugen Simion – Academia Română,  dr. Victor Durnea, istoric – Institutul de Filologie Română ”Al.Philippide” din Iași și prof. univ. dr. Gheorghe Calcan – Universitatea ”Petrol-Gaze” din Ploieștiși dr. Gheorghe Marinică.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.