Ce SANCŢIUNI a aplicat Poliţia Locală Ploieşti în ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 23 Iunie 2015 1460 ori
Google+ WhatsApp
Ce SANCŢIUNI a aplicat Poliţia Locală Ploieşti în ultimele 24 de ore
Ce SANCŢIUNI a aplicat Poliţia Locală Ploieşti în ultimele 24 de ore

Poliția Locală Ploiești prin Serviciul Ordine Publică a organizat o acțiune de control în cursul zilei de marți, 23 iunie 2015, în vederea depistării deținătorilor de atelaje hipo ce nu respectă traseele stabilite de municipalitate, precum și a persoanelor care încalcă normele privind gospodărirea localității.

 

Astfel, polițiștii locali au depistat pe strada Aleea Iezerului pe numita S. Elena, care împingea un căruț metalic, în care transporta saci încărcați cu peturi colectate de pe platformele gospodărești aflate pe domeniul public. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, conform H.C.L. nr. 444/2011, luându-se și măsura complementară de confiscare a atelajului.

Totodată, pe străzile Cameliei, Brumărelelor și Ana Ipătescu au fost identificate trei persoane care conduceau vehicule cu tracțiune animală pe alte trasee decât cele prevăzute de H.C.L. nr. 137/2012, aplicându-se amenzi în valoare totală de 1500 lei.

Ca urmare a activităților de patrulare și verificare, polițiștii locali au surprins 9 persoane care abandonau deșeuri menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate, pe străzi precum: Rariștei, Cameliei, Arhip Nicolae, Bahluiului, Baraoltului, Cavalului, Aleea Arnăuți și Aleea Godeanu. În consecință, au fost aplicate sancțiuni contravenționale ce au totalizat 900 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.C.L. nr. 228/2006 privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.