Poliţia Locală Ploieşti, în ACŢIUNE. Ce amenzi au aplicat în ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 17 Iunie 2015 1599 ori
Google+ WhatsApp
Poliţia Locală Ploieşti, în ACŢIUNE. Ce amenzi au aplicat în ultimele 24 de ore
Poliţia Locală Ploieşti, în ACŢIUNE. Ce amenzi au aplicat în ultimele 24 de ore

Poliția Locală Ploiești prin Serviciul Ordine Publică a desfășurat în cursul zilei de 16.05.2015, între orele 07.00-11.00, acțiuni privind respectarea hotărârilor de consiliu local referitoare la deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală pe raza municipiului și la stabilirea măsurilor pentru gospodărirea localității, precum și de identificare a abaterilor de la normele de conviețuire socială.

 

Astfel, polițiștii locali au depistat, pe străzile Rapsodiei și Cameliei, două persoane care conduceau vehicule cu tracțiune animală, fără a respecta traseele stabilite prin H.C.L. nr. 137/2012, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare.

Un alt aspect urmărit de polițiștii locali a fost modul în care cetățenii înțeleg să depoziteze deșeurile menajere în locurile special amenajate. În urma verificărilor, s-a constatat că șase persoane abandonau deșeurile menajere în afara platformelor gospodărești, pe străzile Eremia Grigorescu, Arhip Nicolae, Baraolt, C-tin Brezeanu, Tazlău și Bărcănești. Pentru faptele constatate, au fost aplicate amenzi contravenționale în valoare totală de 500 lei, conform H.C.L. nr. 228/2006.

De asemenea, pe strazile Tazlău și Șoseaua Nordului, au fost surprinse două persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, ce au fost sancționate contravențional cu câte 100 de lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Astfel de acțiuni au loc periodic pe raza municipiului Ploiești în vederea respectării normelor de conviețuire socială.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.