Trasee RATP deviate din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

Publicat in Eveniment 08 Iunie 2015 1405 ori
Google+ WhatsApp
Trasee RATP deviate din cauza lucrărilor la liniile de tramvai
Trasee RATP deviate din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

Incepand cu data de 09.06.2015, ora 9:00, ca urmare a lucrarilor de reabilitare la linia de tramvai 101 in intersectia str. Dr. Dumitru Bagdazar cu str. N. Balcescu, traseele urmatoare vor fi deviate astfel :

 

- autobuzele din traseele 36, 44b, 52, 401, la sensul spre UZTEL/AFI vor circula normal pana pe str. Gh. Lazar, apoi str. M. Bravu dupa care rutele cunoscute pentru fiecare ruta in parte. Statiile nu se modifica.

- autobuzele din traseele 7 si 22: la sensul spre Dorobantul/B.Unirii din str. Gh. Lazar vor parcurge strazile M.Bravu, N.Balcescu, Armoniei, M.Bravu, Rosiori, Udriste Nasturel, stanga Rares Voda, stanga Buna Vestire apoi rutele cunoscute. In locul statiei Muzeul Petrolului de pe str. Dr. Bagdazar se va efectua statia Armoniei (statia de pe Platforma Armoniei).

- traseele 28, 106, 302 si 305, la sensul spre UZTEL/Armasi din str. Gh. Lazar vor parcurge strazile M. Bravu, N. Balcescu, Armoniei, M. Bravu, apoi rutele cunoscute.

In locul statiei Muzeul Petrolului de pe str. Dr. Bagdazar se va efectua statia Armoniei (statia de pe Platforma Armoniei).

Pentru traseele 7, 22, 28, 401, 36, 44b, 302, celalalt sens se va modifca astfel : pana in statia Bis. Armoniei parcurs normal, apoi inainte pe strazile M.Bravu, Gh. Lazar dupa care rutele cunoscute.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.